Mp3 Arşivi

en yeni türkçe albümler

30.10.06

Rapidshare Time Resetter

Rapidshare sitesi ücretsiz dosya barındırmaya izin veren bir upload servisidir. Servisin maliyetini karşılayabilmek için "Premium" üyelikler ücret karşılığı satılmaktadır. Bu üyelik türünün, misafir ziyaretçiden farklı bir hizmet aldığı çoğunuz tarafından bilinmektedir. Premium üyelik almazsanız, download ettiğiniz dosya arkasından Rapidshare servisinin belirlediği ve genellikle bir saate yaklaşan süre içerisinde bu siteden dosya indiremezsiniz.

Şimdi ADSL* kullanıcıları için RapidShare sitesinin bu kısıtlayıcı özelliğini nasıl aşabileceğini anlatacağım. Şuradaki dosyayı indirelim önce...

Daha sonra modemimizi kapatıp on saniye kadar bekleyelim. Modemi tekrar açtığımızda biraz önce indirdiğimiz sıkıştırılmış klasörü açalım. İçindeki uygulama MS-DOS komutlarını otomatik olarak yazacak ve bilgisayarımızdaki çerezleri, önbelleği temizleyecektir.

Şimdi indirmek istediğiniz Rapidshare adresini girip, beklemeksizin download yapabilirsiniz.

Takıldığınız hususlarda bu yazı altına yorum bırakabilirsiniz.

Sevgiler (mp3arsivi.blogspot.com)

*: Adsl kullanıcılarının statik ip özelliğini Telekom'dan talep etmemeleri tavsiyedir. Statik ip kullanıcıları bu program dahil, bir çok yöntem karşısında çaresiz kalmaktadırlar.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa

Yemekteyiz Canım Ailem Canım Ailem Dizisi Yemek Tarifleri